Svod mladých Štěpánov u Olomouce

29.04.2013 11:54

27.04.2011 22:05

16.4.2011 se konal svod na který jsme se přihlásili s dalšími sourozenci z vrhu. Byl tam Alfréd, Akim a Andy. Přijel i taťulda Sam a mamča Bessy. My jsme tak krásná rodinka! Jen škoda, že nepřijeli ostatní. Protože jsme byli napsaní až na konci celého posuzování, měli jsme dostatek času si vychutnat sluníčko a povídat si o našich miláčcích. Náš pán domu se dozvěděl, že není sám, kterému nový rodinný příslušník drásá nervy věčným okusovaním čehokoliv. Alf se prokusuje OSB deskami z kotce, Akim se mi zdá - se pustil do zrcátek od auta, jen o Andy jsem nezaslechla zda je to lata nebo pusina  - asi obojí. Je přece z jednoho vrhu a nemůže vybočovat. Což se nedá říct o Aki. Všichni mají rovný chlup, jen náš miláček je kudrlina. Ale brzo "pošťák Ondra" přinese objednaný hřebínek a my vyčešeme podsadu a budeme k nepoznání....

Ze svodu jsem měla obavu, to ta strs, ale topadlo to VÝBORNĚ!!!!!   odnesli jsme si svodový kód  5/2a    Jsem přešťastná!!

Přidala jsem fotky komplet co jsme nafotili zde   a taky jsem udělala složku Aki ze svodu zde

PS: Aki začla v tu sobotu hárat, máme z ní už slečnu. Byl to fak DEN D. Těším se na příští setkání, ti naši hafani jsou super..