Čita za Duhovým mostem

29.04.2013 12:12

30.12.2012 17:45

Děkuji všem ...

kteří mi napsali, kteří věnovali moji Čitušce chvilečku. Stále o ní mluvím v přítomném čase, ještě mi roste knedlík v krku když na ni myslím. O víkendu jsme potkali kluka, který měl od nás štěně-fenku, no a jmenovala se Čita:):)  Stála jsem, poslouchala jak básní o své Čitě. Věty: "Hej, Čita to byl nejlepší pes mého života". "Hej,takový pes prostě už není". Bylo to moc hezké, jako by mluvil za mně. Vážně moc milé. Čita II. umřela v 11letech, pár fotek zde

Čita se vydala za Duhový most...

Skončil jeden den a za chvíli ptáci ohlásí druhý. Je noc a já nacházím sílu rozloučit se s Čitou. Je to už přes týden a já nebyla schopna. S ROZUMEM jsem si to vyříkala, ale SRDCE tu skutečnost nechce přijmout, obzvláště když Čita se mnou byla v tolika těžkých dnech. Nechcete se smířit s tím, že oděšlo "dítě" za které jste měli zodpovědnost a bylo na vás závislé, a odešel "přítel" kterému jste mohli říci vše a vybrečet se do kožichu. V tomto zoufalství jsem našla útěchu u Petry Kočibové, která nedávno oplakala svou Ariellu. Radila mi, ať se nechám vést Čitou...a Čita ve mě zanechala emoce, hluboké, nesmazatelné a tak jsem vytvořila na Čitušku vzpomínku, která by měla vyvolat emoce a my si tak mohli uvědomit, že nám SRDCE JEŠTĚ BIJE.. Děkuji Peťi. 

Všichni známe pověst o Duhovém mostě a já ještě našla zmínku o Třech dnechMáme Tři dny ve svém životě, na které v souvislosti s milujícím zvířetem nezapomeneme. Pro mě je První z dnů, kdy jsme si Čitu dovezli domů. Druhý den je, kdy se nám jako dvouletá ztratila a po týdnu, ke mě šílené ze ztráty přišla sousedka, že naše Čita hlídá na jejich zahradě králíky. A Třetím dnem je dnešek, kdy jsem dokončila jakousi cestu jak se s tím vším smířit, vložila poselství o emocích do kratkého videa, kde na city a lásku k ní nejde zapomenout.

Začíná nový den, nová část života bez mé Čity, která 17.května 2012 za hladkání celé rodiny, usnula doma jako beruška.